Despre Montaj tapet Bucuresti – ABLO

        Firma ABLO, din Bucuresti, speciala in montaj tapet si montaj fototapet de toate tipurile, expertul tau in montaj tapet si montaj fototapet in Bucuresti, Ilfov si imprejurimi.

        Seriozitatea, promptitudinea, profesionalismul, experienta si garantarea lucrarilor  sunt doar cateva dintre caracteristicile care ne claseaza ca fiind cea mai buna firma de montaj tapet din zona Bucuresti – Ilfov, care ofera servicii specializate de montaj profesional de tapet pe pereti si montaj fototapet pentru spatii rezidentiale. si comerciale.

        Suntem a doua generatii de constructori cu peste 25 de ani de experienta  in Romania, Israel, Italia, Datorita vastei noastre experiente in domeniul finisajelor pentru constructii clientii nostrii sunt multumiti ca suntem profesionisti si garantarea lucrarilor, servicii de interventii gratuite pe perioada garantiei. Experienta indelungata in amenajarile interioare ne aduce avantajul major de a cunoaste calitatea materialelor de pe piata constructiilor si reactia peretilor in contact cu adezivi pentru lipirea tapetului. Cunoaste toate tipurile de pereti si problemele care pot sa apara din cauza lor.

Deplasarea in Bucuresti este gratuita, iar in Ilfov este negociabila in raport cu distanta dintre Bucuresti (sediul nostru) si locatia clientului. Achizitia tapetului si/sau a fototapetului o face clientul cu indrumarea noastra (daca este cazul).

Lucram cu materiale si instrumente profesionale specifice pentru montajul de tapet si montajul de fototapet, facem tot posibilul sa respectam liniile in blocurile de locuinte,  nu este necesara supravegherea lucrarilor catre beneficiar.  La cerere respectă sarbatorile religioase, Nu cerem unelte sau materiale clientului așa cum fac unii muncitori, nu continuăm lucrari începute și neterminate de către alți muncitori, deoarece îngreunează realizarea unei lucrari de bună calitate și sunt din ce în ce mai multe lucrari neterminate de către muncitori. . Uneori lucrarile sunt intrerupte de nemultumirea clientului. Nu lucram cu materialele necorespunzatoare achizitionate de catre client inainte de a ne cere sfatul. Calitatea finala a serviciilor de montaj si montaj foto ta este conditionata de profesionalismul si experienta sefului care coordoneaza lucrarile si ia decizie pentru toata echipamentele utilizate, realizarea tuturor operațiunilor necesare și respectarea succesiunii acestora, respectarea instrucțiunilor tehnice de utilizare a materialelor folosite, Daca ati colaborat cu echipe de muncitori si ati fost dezamagiti , incercati de aceste date si cu profesionistii nostri in montaj tapet si montaj fototapet in Bucuresti si Ilfov.

        Rugam incepatori si constructorii de site-urisa nu ne copieze pozele, anunturile, descrierea si continutul site-ului deoarece noi descriem aici ceea ce suntem noi, ceea ce nu reprezinta numai pe noi, nu este un site universal valabil pentru orice persoana care doreste sa. înceapa o cariera in montajul de tapet si montajul de fototapet. Firma ABLO WEB si site-ul nostru au devenit un etalon pentru profesionisti care presteaza servicii de montaj tapet si montaj fototapet, cat si pentru echipele de meseriasi din acest domeniu de activitate.

Firma ABLO WEB este micro neplatitoare de TVA, cu personal stabil cu inalta pregatire in diferite domenii (constructii, informatica, management financiar-contabil si auditarea sistemelor economice), ceea ce se reflecta in calitatea lucrarilor executate, organizarea si comunicarea cu clientii.

Montarea tapetului se face de catre Tudorache Gheorghe care va raspunde la telefon si se va prezenta la dumneavoastra sa va monteze tapetul. Echipa noastra executari de montaj tapet si fototapet inca de cand tapetul se instala pe perete cu o pasta facuta din faina si insecticid. Ne rezervam dreptul de a refuza lucrarile necorespunzatoare posibilitatilor noastre tehnice si organizatorice.
        Prima noastra prezentare cu servicii de montaj tapet si montaj fototapet pe internet a fost in 2006 pe www.ablo.gapo.ro, un site de socializare care avea avantajul ca era vizibil pe internet fara a fi autentificat pe acel site asa cum cere facebook, unele poze au ramas scrise cu ablo.gapo.ro pana in prezent, desi acest site-ul nu mai exista.
Mai multe poze cu lucrari de montaj tapet ale firmei ABLO WEB sunt pe SunphotoFacebook , și pe  Google . Preturile de pe acest site sunt actualizate de fiecare data cand sunt modificate. Lista noastră de preturi de pe site este valabilă în orice moment accesați acest site.

       Preturile noastre pentru montajul de tapet si montajul de fototapet sunt mici spre medii   in functie de volum si complexitatea lucrarilor.

      Despre Montaj tapet Bucuresti – ABLO gasiti parerile clientilor in Google maps.

      Pentru programarea unei lucrari de montaj tapet sunati la seful de lucrari, Tudorache Gheorghe,  numarul de tel:  0722.44.13.93   de  luni pana duminica intre orele 7 – 22 .